Het Syndroom van Eerst Nog Even Dit

Leestijd: 3 min

Ik moet naar de wc. Oh, eerst nog even mijn make-up opruimen, dit ziet er echt niet uit zo. De vuilniszak is ook wel vol, even weggooien hoor. Wanneer wordt het oud papier eigenlijk opgehaald? Even opzoeken online. Oh, leuk een appje van een vriendin! Even reageren. Die andere persoon heb ik ook al lang niet meer terug geappt, dat meteen maar even doen. Wel zo sociaal. En hoe zou het gaan met die vriendin? Ze zou toch gaan studeren? Of heb ik dat nou verkeerd onthouden? Eerst even opzoeken op Facebook dan maar. Leuk! Een foto van een missverkiezing! Dat doet me denken aan het moment van de uitslag van de Miss America’s Outstanding Teen verkiezing in 2017, dat was zo leuk! Even op Youtube opzoeken hoor, en voor de tiende keer kijken. Oh, leuk, een interview met Shailene Woodley, is dat nieuw? Zo te zien wel, even kijken. Huh? Heeft ze een vriend? Sinds wanneer? En wie is dat dan? Goh, hij speelt rugby in Fiji. Hoe werkt rugby eigenlijk? En waarom is het zo anders dan American Football? Het lijkt van een afstand echt hetzelfde. Even opzoeken op Wikipedia. Weet je nog die ene aflevering van Friends, dat ze football gingen spelen? Die was leuk. Welk seizoen was dat ook alweer? Oh wacht, Friends staat tegenwoordig op Netflix, even opzoeken dus! Eigenlijk moet ik wel naar de wc. Hm… dat ging ik ook doen een uur geleden… Dan maar even nu gaan. Die oude broodbakmachine in de gang staat ook echt ontzettend in de weg ook hè. Geen idee waar ik die weg kan gooien. Dat moet wel op te zoeken zijn. Gelijk maar even doen, voordat ik het weer vergeet. Ok, dat kan dus bij de tuinwinkel. Kom ik daar binnenkort nog langs? Vast niet. Dan nu maar eerst even doen. Dan is dat ding ook eindelijk weg, wel zo handig. Meteen ook maar even naar de supermarkt. Wat heb ik eigenlijk nodig? Even kijken hoor. Heb ik mijn Hello Fresh bestelling van volgende week eigenlijk al doorgegeven? Meteen maar even checken, voordat ik het vergeet. Oeh, dat ziet er lekker uit! Waar zou dat vandaan komen? Marokko, cool! Wat eten ze daar nog meer eigenlijk? Even zoeken hoor. Ik wilde eigenlijk met mijn moeder naar Marokko, maar dat gaan we toch maar niet doen. Waar zullen we dan naartoe gaan? Tenerife is wel leuk! Of Fez! Dat heeft me altijd gefascineerd. Oh nee, Fez is Marokko. Muts. Waarom wilde Rory Gilmore eigenlijk naar Fez? En heeft ze dat na die eerste aflevering ooit nog eens gezegd? Of was dat echt alleen de pilot? Wacht, was dat wel de pilot? Er gebeurde zoveel in die aflevering! Gilmore Girls staat ook op Netflix tegenwoordig, even de pilot kijken hoor! Ik moet trouwens ook best wel erg naar de wc. Maar ik heb ook nog niet geluncht, dat eerst maar even doen. Met Gilmore Girls, dat wel. Wat zal ik eens eten? Damn, de crackers zijn op. Die moet ik nodig eens halen. Wat heb ik nog meer nodig van de supermarkt? En heb ik mijn Hello Fresh bestelling van volgende week eigenlijk al doorgegeven? Wacht. Ik was hier eerder. Eerst maar even naar de wc.