Een lichaamsdelenbibliotheek

Leestijd: 2 min

Misschien ken je wel de menselijke bibliotheek. Dan kan je met iemand gaan praten en haar vragen stellen over een bepaald onderwerp waar ze veel vanaf weet. De persoon is dan ‘het boek’. Super leuk! Maar ik zou liever eens een ander soort bibliotheek willen: een lichaamsdelenbibliotheek!

Een extra setje benen

Stel je voor, je loopt de lichaamsdelenbibliotheek binnen en vraagt waar de benen liggen. Dan ga je daarheen en dan kies je nieuwe benen uit. Even voor de leen! Ondertussen kunnen jouw benen dan even aan de oplader, want dat moet soms ook gebeuren. Zou dat niet geweldig zijn?! Als je dan pijn hebt in je benen, of je schouders, of waar dan ook, dan kan je gewoon even een vervanging lenen!

In de afgelopen week waren mijn hamstrings verkrampt en dus veel te kort. Daardoor deed mijn onderrug ontzettend veel pijn en dat was weer niet handig voor de rest van mijn benen en mijn rug! Maar ja, naar de fysio mag niet echt op dit moment. Wat zou het dan toch handig zijn als ik mijn benen gewoon even kon loskoppelen, ze naar de fysio kon sturen en tijdelijk even andere benen kon lenen! Zou ook heel veel tijd schelen 😉

Tics

Of wat dacht je van spieren waarin je continu vervelende tics hebt? Ik zie het wel zitten hoor! Door de kramp die er op een gegeven moment inschiet worden de tics alleen maar erger. Dus even aan de oplader en je kan er weer een tijdje tegenaan 😉

Ik zie het al voor me! Rijen met benen naast elkaar, en dan mag je uitkiezen welke je wilt lenen. Of armen, als je even moet verhuizen en dus wat spieren kan gebruiken. Of misschien ook een paar nieuwe knieën en voeten als je de marathon wilt lopen. En wat dacht je dan héél snel typende vingers? Die heb ik al, maar anderen zullen dat vast ook ontzettend handig vinden!

Mezelf zijn, maar dan in een ander lichaam, dat zou ik geen probleem vinden! En jij?