Mijn Viva interview

Leestijd: 2 min

De afgelopen week gaat hier niet helemaal goed, vandaar dat je even geen nieuwe blogs en #LauraLegtUit video hebt gezien. Langzaam gaat het weer wat beter, maar ik wilde nu wel alvast mijn Viva interview met jullie delen. Voor degenen die het niet gelezen hebben.

Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties! Wat ik zelf heel leuk aan dit interview vind is dat het geschreven is door een vrij jonge journaliste. Daarom heeft ze echt MIJN verhaal opgeschreven. Wat meer ervaren journalisten geven er vaak hun eigen draai aan en dat begrijp ik, maar dan is het toch niet echt meer mij. Deze journaliste, Michelle, heeft goed naar mij geluisterd en echt mijn verhaal opgeschreven. Daarmee wordt het voor mijn gevoel ineens een stuk mooier! En ik heb ook heel veel goede reacties gekregen, veel meer dan andere keren.

De tekst is geschreven door Michelle Wolfkamp en de foto is gemaakt door Dirk-Jan van Dijk.

Viva 2020 voor de pdf of klik op de foto’s om ze te vergroten.