Orde in de chaos: structureren en plannen met je kind

Leestijd: < 1 minuut

Veel kinderen met Tourette, AD(H)D of autisme hebben een chaotische structuur in hun hoofd. Als ze al een structuur hebben. Dit heb ik je uitgelegd in mijn gratis video over de kledingkast (nog niet gezien? Klik hier!). Dit is dan ook precies de reden waarom het zo belangrijk is om samen met je kind een structuur aan te brengen in zijn of haar leven en gebeurtenissen te plannen. Dat leer ik je in mijn e-learning module Structureren en plannen voor ouders.

In video 1 leg ik je de basisregels uit die je altijd in je achterhoofd moet houden. Natuurlijk leg ik je ook uit waarom deze regels zo belangrijk zijn.

In video 2 help ik je een duidelijke structuur in jullie huis te creëren, waardoor je kind al snel minder chaotisch wordt. Ook leer ik je hoe je duidelijk en effectief kunt plannen.

In video 3 geef ik je dan nog tips die te maken hebben met schoolwerk thuis.

Hier zie je alvast een voorproefje van video 1:

Deze video’s duren samen ongeveer 36 minuten.