Orde in de chaos: structureren en plannen

Leestijd: < 1 minuut

Veel volwassenen met Tourette, AD(H)D of autisme hebben een chaotische structuur in hun hoofd. Als we al een structuur hebben. Dit heb ik je uitgelegd in mijn gratis video over de kledingkast (nog niet gezien? Klik hier!). Dit is dan ook precies de reden waarom het zo belangrijk is om een duidelijke structuur aan te brengen in je huis en je leven, en om gebeurtenissen te plannen. Dit leer ik je in mijn e-learning module Structureren en plannen voor volwassenen.

In video 1 leg ik je de basisregels uit die je altijd in je achterhoofd moet houden. Natuurlijk leg ik je ook uit waarom deze regels zo belangrijk zijn.

In video 2 help ik je een duidelijke structuur in je huis te creëren, waardoor je al snel minder chaotisch wordt. Ook leer ik je hoe je duidelijk en effectief kunt plannen.

Hier zie je alvast een voorproefje van video 1:

Deze video’s duren samen ongeveer 30 minuten.