Samenwerken met de juf of meester

Leestijd: < 1 minuut

Helaas zie ik het regelmatig dat ouders en leerkrachten recht tegenover elkaar komen te staan. Dit is niet alleen heel jammer, maar het werkt ook nog eens averechts. Ik ga er altijd vanuit dat zowel jij als ouder als de leerkracht en school het beste voorheeft met jouw kind. Toch kunnen er problemen en miscommunicaties ontstaan.

In de e-learning module Omgaan met school geef ik je zeven tips over hoe je een goede relatie met de leerkracht en school van je kind kunt creëren, en welke dingen je moet weten over de situatie van de leerkracht. Vanuit mijn eigen ervaring als leerkracht weet ik hoe stroef dingen op scholen soms kunnen lopen en hoe gebonden je handen soms kunnen zijn. Ik vind het belangrijk dat jij als ouder deze dingen ook weet!

Hier alvast een voorproefje van de video:

Deze video duurt ongeveer 9 minuten.