Wat maakt mij gelukkig?

Leestijd: 2 min

dit maakt mij gelukkigTussen alle treurnis en drama van de afgelopen tijd kwam ik een lijstje tegen van ‘vragen’ die je weer even bij jezelf brengen: wie ben jij? Wat maakt jou gelukkig? Het afmaken van deze zinnen zorgde er bij mij meteen voor dat ik me beter voelde, dus ik wil het graag met jullie delen!

Wanneer je de zinnen afmaakt is het belangrijk dat je niet te lang nadenkt. Het is ook niet erg als je zinnen niet goed geformuleerd zijn of als het niet ‘goed klinkt’. Antwoordt wat voor jou waar is en dat is altijd goed. Het eerste wat er in je opkomt ligt vaak het dichtste bij de waarheid. Hieronder beantwoord ik de zinnen voor mij, maar ik ben ook erg benieuwd hoe jullie dat zouden doen! De zinnen alleen in je hoofd afmaken hielp mij ook al, dus dat kan ook altijd nog 😊

Maak deze zinnen af….

Ik ben het meest gelukkig wanneer…. ik nuttig kan zijn voor anderen en anderen blij kan maken.

Mijn wildste droom is…. in de Tweede Kamer komen.

Als ik mocht kiezen, dan zou ik het liefste mijn tijd besteden aan…. ‘mijn’ kinderen in Oeganda blij maken.

Ik vind het ontzettend leuk om…. te spelen met de kinderen van mijn vriendinnen.

Ik zou het geweldig vinden om…. de hele dag te kunnen dansen zonder dat ik ergens pijn heb.

Op dit moment besteed ik mijn vrije tijd…. aan het maken van mondkapjes!

Ik voel een groot gevoel van voldoening wanneer…. ik iets heb gedaan terwijl ik er eigenlijk bang voor was.

Mijn grootste passie is…. bijdragen aan een meer eerlijke en gelijkwaardige wereld voor iedereen.

Eén van mijn favoriete hobby’s is…. taarten bakken.

 

Hoe zou jij deze zinnen afmaken?

Ben je op zoek naar nog meer positiviteit maar weet je niet waar je moet beginnen? Klik dan hier of hier (ouders).

P.s. ik heb deze zinnen van Dani Donovan, ik raad je aan om haar te volgen op Twitter of Instagram!