Welk werk past bij jou?

Leestijd: < 1 minuut

Werken. Voor veel mensen kan het heel eenvoudig zijn, maar jeetje wat kan het ook moeilijk zijn! De werkende wereld is niet ingericht op ‘ons’ en je zal dus ook geregeld tegen muren aanlopen. Misschien zit je al wel een tijdje thuis en weet je niet wat je moet doen. Misschien heb je al veel te maken gehad met sollicitaties waar je afgewezen bent. Of misschien sta je nog wel helemaal aan het begin van dit alles. In deze e-learning module – met opdrachten! – neem ik je stap voor stap mee op weg naar het werkende leven.

In video 1 help ik je met het vinden van werk wat bij jou past. Soms is dat heel eenvoudig, maar soms is dat ook heel moeilijk. Met mijn aanpak ben ik ervan overtuigd dat jij vindt wat bij jou past.

In video 2 hebben we het over solliciteren. Vertel je wel of niet over je aandoening? Wanneer in het proces en waarom juist dan? In deze video geef ik antwoorden op deze vragen.

In video 3 gaan we het dan echt hebben over werken met een aandoening. Hoe ga je om met je collega’s en je baas? En hoe zorg je ervoor dat je dit werk kunt blijven doen?

Hier alvast een voorproefje van video 1:

Deze video’s duren samen ongeveer 16 minuten (en iets langer als je de opdrachten uitvoert).